Matt Hill
Progressive/Electro
DJ hos Rental Network Norway
Bosted: Oslo, Norge
Født: Oslo, Norge

Matt Hill er en 23 år gammel DJ / controllerist hvis hovedmål er å lokke frem dine aller dristigste dansemoves.

Du kan ha sett han på Naken (resident), LUUX, Rhythm Club, LaPaz, Krydder, Wallmanns Salonger, Spikerboks/Studentenes Hus, Rockefeller Music Hall, Samfundet (Tr.heim) eller på hovedscenen under Tryvann - Ditt Livs Party og Landstreff Lillehammer hvor det mest sannsynlig har vært over gjennomsnittet god stemning.

Robin Veela
House/Prog/Tech/Electro
DJ hos Rental Network Norway
Bosted: Halmstad, Sverige
Født: Drøbak, Norge

Robin Veela er født og oppvokst I Halmstad, Sverige. I ung alder flyttet han til Drøbak, Norge hvor han enda holder til. Gjennom de siste 10 årene har han servert musikk fra øverste hylle og har lagt seg bemerke av mange og satser nå fullt ut på dj karrieren. Som resident dj på Perlen i Drøbak har han gjort store fremskritt og er klar for nye eventyr.

Han har spilt med blant annet Robin og Bugge og Housebloggen.

Tommy Schòu
House/Progressive
DJ hos Rental Network Norway
Bosted: Oslo, Norge
Født: Oslo, Norge

DJ Tommy Schou er født og oppvokst i Oslo. Så lenge han kan huske har musikken alltid vært en av de største delene i livet. I en alder av 16år ble han rammet som de fleste andre av housemusikken. Ett par år senere debuterte han på Oslo´s storstue XLNT. Etter dette gikk det bare en vei. Etter dette entret han Club Cayenne, Gabler, Stardust, Opera Bar, Pulse(Fredrikstad), Nexus, Naken og << Ditt Livs Party >> på Tryvann i 2012.

Grunnen til at det har gått så bra er at han har evnen til å se hvordan dansegulvet oppfører seg og spiller sangene deretter. Han planlegger aldri et sett, men er alltid oppdatert på den nyeste housemusikken. Han spiller en god blanding av gamle klassikere, nye hits og en rekke fantastiske mash-up’s.

Ved siden av han produserer han også musikk. Han har blant annet gitt ut to låter til russen.

Dj Altègo
Kommer snart
DJ hos Rental Network Norway
Bosted:
Født:

Informasjon kommer snart.

Copyright @ Rental Network Norway - Orgnr. 998 683 912 Nettside levert av